Acte polític a la Catalunya Nord

A primera hora de la tarda es farà un acte polític a Illa (Catalunya del Nord) per reivindicar el paper de la Catalunya del Nord en la compra, emmagatzematge i distribució de les urnes del referèndum. Alhora es voldrà evidenciar que quan el moviment independentista ha avançat i ha estat més fort, és quan la societat civil i les institucions han anat de la mà i han treballat sota una mateixa estratègia.

Finalitzat l’acte polític, una columna de vehicles, encapçalada per un vehicle amb urnes de l’1-O, anirà fins a Figueres.

Lloc d’acte polític: Espace La Catalane, a Illa

Hora: 17 h

Concert a Figueres

A la plaça Catalunya de Figueres a les 20.00 h tindrà lloc un concert que comptarà amb Ginestà i Xavi Sarrià.

Abans dels concerts, es farà un breu acte polític

Aconsegueix la teva entrada

Actes polítics arreu del país

Paral·lelament al concert de Figueres, les assemblees territorials organitzaran actes polítics directament vinculats amb el referèndum per reivindicar l’1 d’Octubre (llocs on hi va haver atacs rellevants o on es van poder prevenir els atacs de l’Estat espanyol amb imaginació i creativitat).

Aquestes concentracions rebran urnes que hauran sortit de la Catalunya del Nord.

Més informació

El dissabte 2 d’octubre es duran a terme tres marxes simultànies per reivindicar l’1 d’Octubre i la independència, dues de les quals començaran en altres territoris dels Països Catalans. Cada una conclourà amb un acte polític:

Marxa de Sant Julià de Ramis a Aiguaviva

La marxa, que sortirà a les 8 del matí del Pavelló de Sant Julià de Ramis, passarà per la ciutat de Girona. Hi haurà un acte polític al final de la marxa a Aiguaviva. 

L’organització posa a disposició dels participants busos per retornar a Sant Julià de Ramis o Girona un cop hagi acabat l’acte. Caldrà inscriure’s prèviament.

A més, l’organització ofereix, a aquelles persones que hagin anat al concert de Figueres, la possibilitat de dormir al Pavelló de Sant Julià de Ramis. L’endemà se servirà esmorzar a qui s’hagi quedat a dormir. Caldrà inscriure’s prèviament.

Hora i lloc d’inici de la marxa: Pavelló de Sant Julià de Ramis, 8 del matí

Acte polític: A la Pista Esportiva d’Aiguaviva un cop arribi la marxa

Més informació Inscriu-t'hi

Marxa de Vinaròs a La Ràpita

Aquesta marxa sortirà a les 14 h de la plaça Parroquial de Vinaròs i passarà per Alcanar fins a arribar a La Ràpita. A la plaça 1 d’Octubre es farà un acte polític que començarà a les 21 h.

Per tothom qui ho desitgi l’organització posarà busos llançadora d’11 h a 13 h que portaran els participants de La Ràpita a Vinaròs per tal de poder iniciar la marxa.

Hora i lloc d’inici de la marxa: plaça Parroquial de Vinaròs, a les 14 h

Acte polític: Plaça 1 d’Octubre (La Ràpita), a les 21 h

Més informació Inscriu-t'hi

Marxa de Parada de l’Àngel (Fraga) a Lleida

Aquesta marxa sortirà a les 6 h del matí de la Parada de l’Àngel (Fraga) i anirà fins a Lleida passant per Alcarràs sobre les 8 h del matí, on està previst que s’hi afegeixi més gent per continuar la marxa. L’acte polític final serà a Lleida a les 14 h.

Hora i lloc d’inici de la marxa: Parada de l’Àngel (Fraga), a les 6 h

Acte polític: Escola Oficial d’Idiomes, Lleida, a les 14 h

Més informació Inscriu-t'hi

El dia 3 d’octubre volem retrobar-nos amb les organitzacions que van fer possible l’aturada de país del 2017. Per això, a les 10:30 del matí ens trobarem amb els companys i companyes de la Intersindical CSC i ADIC, a la plaça Francesc Macià. Des d’allà, a les 11 arrencarà una manifestació independentista que anirà fins la plaça del Cinc d’oros de Barcelona. Allà ens retrobarem amb es retrobarà amb la resta d’organitzacions que van fer possible el 3 d’octubre en el marc de la Plataforma 3 d’Octubre.