L’Assemblea no rep subvencions de cap tipus, només es finança a través dels seus socis i sòcies, de donatius de milers i milers de persones i de la venda de samarretes de l’11 de Setembre. Per això, és tan important que adquireixis el lot de la Diada, perquè ajudes a finançar la Diada 2019 – Objectiu Independència, així com moltes altres campanyes que fem durant l’any. Però, sobretot, ajudes a mantenir la nostra independència d’actuació.

Els 15 € del preu es distribueixen de la manera següent:

El cost de produir el lot a Catalunya i els costos de logística i distribució sumen uns 6 €. Cal sumar-hi l’IVA: 2,60 €. La resta de l’import és el marge que queda per poder finançar les nostres campanyes.

L’Assemblea destinarà 6 € del teu lot de l’Onze de Setembre de 2019 a campanyes de l’Assemblea per aconseguir la independència.

 

Com es finança l’Assemblea?

Només gràcies a les quotes dels nostres socis i sòcies i gràcies als donatius de la ciutadania. L’Assemblea Nacional Catalana no rep cap tipus de subvenció ni té cap crèdit. D’aquesta manera, podem mantenir la nostra independència d’actuació.

Adquirint aquest lot, fas molt.

Ajudes a guanyar la independència!

Sobre la samarreta

La samarreta de la Diada 2019 – Objectiu Independència disposa del certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Aquesta certificació assegura que la peça confeccionada gaudeix del reconeixement de qualitat que s’assigna als productes tèxtils que són respectuosos amb la salut, el medi ambient i amb les condicions laborals i socials de la seva producció. Les etiquetes i certificats Oeko-Tex només s’atorguen a les peces que compleixen amb els requisits de seguretat humana i ecològica dels productes tèxtils en totes les etapes de la producció i al llarg de la cadena de valor tèxtil. Així mateix, asseguren els condicions apropiades, tan socials com mediambientals, de les instal·lacions de producció.

A més, i seguint els criteris de la campanya de Consum Estratègic engegada el 2018, que busquen enfortir les empreses vinculades amb els valors republicans, de respecte a les decisions democràtiques, i sense ingerències polítiques, la samarreta d‘enguany torna a ser un producte 100% català: ideat, confeccionat i estampat a Catalunya.

- La samarreta està confeccionada íntegrament a Catalunya.

- El lot de la Diada d'enguany inclou, a més de la samarreta, una bossa de tela de color cru amb l'eslògan de la campanya.

- Tot està empaquetat amb plàstic reciclat.


Aquí tens el llistat de talles disponibles:L

Talla

S

M

L

XL

XXL

XXXL

 

Home

50 x 70

53 x 72

56 x 74

59 x 76

62 x 78

65 x 81

cm

Dona

44 x 63

46,5 x 64,5

49 x 66

51,5 x 68

-

-

cm

Talla

1-2 anys

3-4 anys

5-6 anys

7-8 anys

9-11 anys

12-13 anys

 

Nen

30 x 41

33 x 45

36 x 49

39 x 53

42 x 56

46 x 61 

cm

 

COMPRA AQUÍ LA TEVA SAMARRETA DE LA DIADA 2019 - OBJECTIU INDEPENDÈNCIA

Pots adquirir el lot de La Diada per la República a les assemblees territorials, a diferents botigues i centres comercials o a la botiga online de l’ANC.

SEGUEIX L'ACTIVITAT DE L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA A LES XARXES SOCIALS