EL PRIMER D’OCTUBRE

RECUPEREM L’ESPERIT D’URQUINAONA!

La plaça Urquinaona de Barcelona és un referent de l’independentisme des de fa molts anys i per motius molt diversos, però el més recent, el que molts de nosaltres tenim gravat a foc, són les càrregues policials contra un jovent que no feia res més que defensar el resultat del Referèndum del Primer d’Octubre i denunciar la repressió política i judicial contra els líders polítics i de la societat civil independentistes.

Constatant que fa sis anys, l’1 d’Octubre de 2017, vam guanyar el referèndum per la independència gràcies a la gent del carrer, volem recordar aquella gesta i reafirmar la voluntat de complir amb el mandat del referèndum, sense oblidar-nos de tots els que han estat víctimes de la violència policial i judicial.

Per això, l’Assemblea convoca a la plaça Urquinaona el dia 1 d’octubre d’enguany un acte que voldrà plantar la llavor de la no col·laboració.

Perquè cal que la gent tornem a prendre les regnes i es prepari de nou per una confrontació amb l’Estat.

Perquè aquí no s’ha acabat res.

I perquè volem la independència que ja vam votar el Primer d’Octubre.

Ens veiem a Urquinaona!

Diumenge, 1 d’octubre de 2023 a les 11h del matí.

OMPLIM URQUINAONA

El Primer d’Octubre, l’Assemblea Nacional Catalana organitza un acte a la plaça d’Urquinaona a les 11 h per commemorar i reivindicar aquesta data històrica.
Enguany fa sis anys que el SÍ a la independència va guanyar el referèndum i, per això, cal recordar aquella gesta i reafirmar la voluntat de complir amb el mandat sorgit de les urnes.
Hi haurà parlaments de la presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu; dels activistes Júlia Balas i Marcel Vivet, i del membre de Meridiana Resisteix Nacho Pallàs.
Al finalitzar els parlaments es farà una manifestació que anirà  fins a la plaça de Sant  Jaume.

Quan?

Diumenge 1 d’octubre de 2023

On?

Plaça Urquinaona de Barcelona

A quina hora?

A les 11 del matí